Inici Actualitat Acaben els treballs per soterrar 100 metres de la línia elèctrica a...

Acaben els treballs per soterrar 100 metres de la línia elèctrica a Taradell

0
COMPARTIR

soterrament-xarxa-electrica-dispensari

Endesa ha invertit 60.000 euros en reformar un tram de xarxa elèctrica a Taradell per integrar-la a l’entorn urbà. Tal i com vam informar a principis d’any, es tracta del tram que connecta el Centre cultural Costa i Font amb una torre, situada darrere el dispensari.

linia-electrica-parc-infantilEn total s’han retirat 100 metres de cablejat elèctric per minimitzar el seu impacte visual i millorar la qualitat de subministrament. Segons la companyia elèctrica, s’han substituït per un nou circuit de xarxa subterrània. Això ha oblitat a ampliar un centre de transformació i renovar-ne un altre tecnològicament amb interruptors que milloren la fiabilitat.

Aquesta línia elèctrica de mitja tensió acabava amb una torre darrere al dispensari, tocant al parc infantil i al pati del parvulari de Les Pinediques.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments