Inici Actualitat Una seixantena de participants al 4t Duatló infantil de Taradell

Una seixantena de participants al 4t Duatló infantil de Taradell

0
COMPARTIR

duatlo-infantil-20157

El bosc del Pujoló va acollir aquest diumenge la 4a edició del Duatló XS de Taradell. La prova, organitzada pel Centre Excursionista Taradell i el CET L’Enclusa, va comptar amb 65 participants distribuïts en diferents categories segons l’edat.

duatlo-infantil-2015Els participants havien de completar diverses voltes a un circuit on primer havien de córrer i després agafar les bicicletes per completar l’última part. Cal destacar que els participants també van poder gaudir d’un bon esmorzar a base de xocolata desfeta i coca.

En categoria súper minis (fins a 4 anys) hi va haver 14 participants i el triomf va ser per Ferran Picañol en categoria de nens i Èlia Caro en nenes. En minis (5 anys) la victòria entre els 8 participants va ser per Iol Prieto en nes i Irene Viñolas en nenes.

Mentrestant, en categoria prebenjamí (7-8 anys) hi van prendre part 18 nens. La victòria va ser per Jan Casanovas en nens i Bruna Roca en nenes. En Benjamins hi va haver 12 participants i el triomf va ser Sergio Gámez. En alevins hi van participar 7 nens i nenes. Va guanyar Carlos Gámez en nens i Bruna Grandio en nenes.

Finalment, en la categoria infantil hi van prendre part sis participants i els primers van ser Eric Price i Gemma Aragay.

duatlo-infantil-20152

duatlo-infantil-20153

duatlo-infantil-20154

duatlo-infantil-20155

duatlo-infantil-20156

duatlo-infantil-20159

duatlo-infantil-20158

duatlo-infantil-201510

duatlo-infantil-201511

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments