Inici Actualitat El Cau obre curs amb la tradicional pujada al Castell de Taradell

El Cau obre curs amb la tradicional pujada al Castell de Taradell

0
COMPARTIR

pujada-castell-cau-2015

L’Agrupament Rocaguinarda de Taradell va celebrar aquest passat diumenge la tradicional pujada al Castell d’en Boix, que serveix per obrir el curs escolar. L’acte va consistir en una caminada fins al Castell on a mig matí tots els participants van poder assaborir un esmorzar a base de coca i xocolata desfeta.

pujada-castell-cau-20152Com es fa cada any, tot i que en aquesta ocasió es va fer una setmana més tard per evitar que s’escaigui durant la festivitat de la Hispanitat, l’acte va comptar amb diversos parlaments. Exmembres del Cau van parlar de l’escoltisme i la seva filosofia.

Es va tancar l’acte amb la presentació dels vuit monitors responsables dels dos grups que tindrà el Cau. Una entitat amb molts anys de recorregut i que últimament en perillava la seva continuïtat.

pujada-castell-cau-20154

pujada-castell-cau-20153

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments