Inici Actualitat La UD Taradell no aixeca cap i perd a La Garriga

La UD Taradell no aixeca cap i perd a La Garriga

0
COMPARTIR

ud-taradell-2015Continua la ratxa negativa de resultats de la UD Taradell a Tercera Catalana. Aquest diumenge a la tarda els taradellencs van perdre per 2 a 0 contra la Garriga, en un partit que es va tornar a girar a la segona meitat.

Bon inici del Taradell a la primera meitat amb algunes arribades en perill. Primer ho va intentar Carrillo amb un xut massa elevat en els primers minuts. Més tard, Tala de falta i Nil Espuña va estar molt a prop del gol. La Garriga també va avisar en una oportunitat clara abans de la mitja hora de joc. Sense gols es va arribar al descans.

A la segona part, però, van arribar els gols locals. Al quart d’hora de joc la Garriga es va avançar en el marcador. I ja amb el temps complert i quan el Taradell intentava buscar l’empat a la desesperada va arribar la sentència amb el 2 a 0 definitiu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments