Inici Actualitat El Cau enceta curs diumenge amb la matinal al Castell d’en Boix

El Cau enceta curs diumenge amb la matinal al Castell d’en Boix

0
COMPARTIR

inici-curs-cau1

Aquest diumenge 18 d’octubre l’Agrupament Rocaguinarda de Taradell, el Cau, iniciarà el curs amb la tradicional pujada al Castell d’en Boix. La novetat és que es fa una setmana més tard, i a partir d’ara sempre es farà el tercer diumenge d’octubre.

Es fa per evitar que durant el 12 d’octubre, en ser festiu, hi hagi menys afluència de nens i pares. I també per preveure que en un futur, davant el suport majoritari taradellenc a un nou estat, deixi de ser festiu.

L’activitat consistirà en pujar al Castell d’en Boix. La convocatòria serà a 2/4 de 10 del matí a la Plaça de les Eres. Una hora més tard es farà un esmorzar a base de coca i xocolata a dalt el Castell i a les 12 del migdia es celebrarà l’inici del curs del Cau. Hi pot participar tothom.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments