Inici Actualitat L’alcalde i regidors de Taradell donen suport a Artur Mas imputat pel...

L’alcalde i regidors de Taradell donen suport a Artur Mas imputat pel 9N

0
COMPARTIR

taradell-acte-suport-artur-mas-9n

Més de 500 alcaldes i alcaldesses i càrrecs electes catalans han participat aquest dijous en un acte de suport al president de la Generalitat, Artur Mas, abans d’entrar al Tribunal Superior de Justícia per declarar com a imputat pel 9N. Entre ells hi havia l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, que ha acompanyat a Mas fins a les escales d’entrada al Tribunal en una marxa sense precedents.

Els alcaldes s’han trobat al Parlament de Catalunya on s’han fet la foto de família. Aquí també hi havia els dos regidors d’ERC de Taradell, Amaia Gómez i Lluís Rodríguez. Tot seguit, han pujat a peu pel Passeig de Picasso i el Passeig de Lluís Companys. Allà han esperat l’arribada d’Artur Mas i l’han envoltat perquè fes els últims metres cap al Tribunal Superior de Justícia amb tots els alcaldes, alcaldesses i regidors al seu voltant. La majoria portaven la vara d’alcalde i han cridat en més d’una ocasió “Independència”, acompanyats pel nombrós públic que s’ha reunit als voltants. 

La massiva mobilització ha evidenciat, un cop més, que el món local està al costat del President, de les institucions catalanes i del poble català per exercir el dret a decidir.

acte-suport-artur-mas-9n2

acte-suport-artur-mas-9n3

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments