Inici Actualitat Més d’un centenar de persones es concentren a Taradell en suport als...

Més d’un centenar de persones es concentren a Taradell en suport als imputats pel 9N

0
COMPARTIR

concentracio-contra-imputacions-9n-2015

Davant la façana de l’Ajuntament de Taradell es van concentrar aquest dimarts al vespre més d’un centenar de taradellencs per mostrar el rebuig amb les imputacions del 9N i donar el suport a la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, l’exvicepresidenta, Joana Ortega, i el president de la Generalitat, Artur Mas.

concentracio-contra-imputacions-9n-20152L’acte va comptar també amb la presència de la majoria de regidors de l’Ajuntament. L’alcalde, Lluís Verdaguer, va llegir el manifest a favor del dret a decidir, consensuat per l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium, l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM). També reclamava que no es judicialitzi el 9N.

Els presents també van poder signar individualment una carta on s’autoinculpaven per haver participat al procés participatiu del 9 de novembre de 2014 i introduir-la en una urna simbòlica.

concentracio-contra-imputacions-9n-20153

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments