Inici Actualitat El CP Taradell perd la imbatibilitat a la pista del GEiEG

El CP Taradell perd la imbatibilitat a la pista del GEiEG

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-2015El Club Patí Taradell va perdre aquest diumenge el liderat a la Primera nacional catalana en perdre a la pista del GEiEG. Es tracta de la primera derrota de la temporada.

El partit va començar bé per als taradellencs, quan a través de Marc Soler s’avançaven en el marcador amb el 0 a 1. Tot i això, l’avantatge es va estroncar al final dels primers 25 minuts. Primer amb l’empat i a falta de cinc segons pel descans amb el 2 a 1 pels locals.

La segona meitat semblava que començava bé pel Taradell, que va gaudir de bones ocasions. Però en dos minuts fatídics el GEiEG va marcar dos gols que posaven molt coll amunt el partit. Soler, de nou, va marcar el 4 a 2, però el marcador ja no es va moure més.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments