Inici Actualitat Unes 300 persones participen a la 5a caminada intergeneracional del Col·legi Sant...

Unes 300 persones participen a la 5a caminada intergeneracional del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès

0
COMPARTIR

caminada-intergeneracional-sant-genis-2015

El Col·legi Sant Genís i Santa Agnès ha celebrat aquest divendres la cinquena edició de la caminada intergeneracional. Consisteix en una caminada planera entre alumnes i gent gran del poble. En aquest cas hi han participat els alumnes de sisè de Primària, que fa quatre anys van iniciar el projecte intergeneracional per crear un vincle entre la gent jove i la gent gran.

caminada-intergeneracional-sant-genis-20152Durant aquests anys s’han fet diferents activitats entre els nens de l’escola i els avis dels alumnes i la gent gran de la residència. La iniciativa consisteix en activitats com passejades amb els avis que van amb cadira de rodes, tallers, cantades de nadales, etc.

Es tracta d’una activitat emmarcada dins del projecte ‘Compromesos’ per treballar els valors dels infants. Els alumnes de sisè han triat un itinerari accessible a tothom, que han marcat i preparat amb plànols i cartells. També han preparat l’esmorzar i el reportatge fotogràfic. Tot plegat amb la col·laboració del Centre Excursionista Taradell, Protecció Civil Taradell, l’AMPA del col·legi, mestres, el Forn Sant Sebastià, la Residència Vilademany i l’Ajuntament de Taradell. Hi han pres part unes 300 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments