Inici Actualitat La UD Taradell perd a Torelló en un partit on els locals...

La UD Taradell perd a Torelló en un partit on els locals no fan mèrits

0
COMPARTIR

torello-udtaradell2015

Derrota per 1 a 0 de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda al camp del Torelló. Un partit on els locals van tenir poquíssimes ocasions, però al Taradell li va faltar mostrar més precisió i intensitat per treure els tres punts.

Al primer temps només es pot comptabilitzar un xut molt desviat del Torelló com a ocasió. Va ser un primer temps poc vistós, però el Taradell va tenir una mica més d’arribada. Destacar una rematada de cap desviada de Canó al minut 11. I la millor ocasió al minut 34 en una bona triangulació al mig del camp que va acabar amb una centrada de Pladevall que Donaire va rematar de cap amb dificultats, però quasi suposa el gol.

torello-udtaradell20152A la segona part el Torelló va sortir millor i en un desplaçament llarg va arribar l’únic gol del matx. El davanter local va engaltar de primera la passada i li va sortir una pilota molt bombejada que es va colar a la porteria pel segon pal. Un gol molt afortunat. Tot seguit, els locals van tenir una arribada més, però sense gaire perill.

No va ser fins al final, quan el Taradell va pressionar més i va tenir més presència a l’àrea visitant. Algunes centrades per la dreta i algun córner van portar perill. L’ocasió més clara va arribar al minut 90 quan en en una pilota penjada a l’àrea, Canó va controlar i Carrillo va xutar per sobre la porteria quan ja es cantava el gol.

Destacar el debut de Nadir, un defensa, que no va tenir sort i es va lesionar als pocs minuts. I la lesió de Donaire, poc abans del descans, que podria ser més greu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments