Inici Actualitat Tastet de Gospel busca homes per completar la formació de cant

Tastet de Gospel busca homes per completar la formació de cant

0
COMPARTIR

tastet-gospel-tonis-2015

La formació taradellenca Tastet de Gospel està buscant homes que vulguin formar part del grup de cant. L’objectiu és créixer i, per això, es busca un perfil masculí a qui li agradi cantar gospel i tingui ritme. Els interessats es poden posar en contacte amb el seu director, Guillem Prat.

Tastet de Gospel, després de participar l’any passat a la segona edició del concurs de TV3 ‘Oh Happy Day’, està oferint molts concerts. Cada dimecres al vespre els integrants de la formació taradellenca assagen al Centre cultural Costa i Font. Els interessats només hauran de fer una prova d’aptituds.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments