Inici Actualitat La Biblioteca de Taradell enceta divendres el cicle de projeccions de viatges...

La Biblioteca de Taradell enceta divendres el cicle de projeccions de viatges de taradellencs

0
COMPARTIR

Taiwan-taradellencs pel mon

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell enceta aquest divendres un nou cicle de projeccions de viatges que han fet taradellencs. En total es faran quatre sessions els divendres a les vuit del vespre.

L’estrena anirà a càrrec de Xevi Blancafort que parlarà aquest divendres de la seva estada a Romania. Després s’haurà d’esperar al 16 d’octubre on Taiwan serà el país protagonista de la mà de Núria Aragay, Sergio Jerónimo, Sandra Sardà i Marc Sardà. La tercera projecció serà el 23 d’octubre amb els paisatges de l’illa de Reunión a càrrec d’Irene Torres i Lluís Codina. I, finalment, l’últim dia tindrà lloc el 30 d’octubre amb un habitual. Gerard Roma parlarà del seu viatge a Bangladesh, el país més dens del món.

Les projeccions són gratuïtes i obertes a tothom. Com sempre podeu seguir dates i hores al nostre apartat de l’agenda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments