Inici Actualitat A Taradell obren les urnes amb cues de gent per votar a...

A Taradell obren les urnes amb cues de gent per votar a les eleccions catalanes 2015

0
COMPARTIR

eleccions-catalanes-20152

A les 9 del matí ha obert l’únic col·legi electoral de Taradell per votar a les elccions al Parlament de Catalunya 2015. Ho ha fet sense cap incidència, però sí amb molta afluència de gent ja a primera hora per dipositar el seu vot dins la urna. Recordem que aquest diumenge a Taradell poden votar 4.749 persones (68 més també ho podien sol·licitar des de l’estranger).

eleccions-catalanes-2015Des de primera hora l’afluència ja és molt més alta que en altres eleccions que s’han viscut a Taradell. Cal destacar que s’ha vist molta gent gran ja exercir el seu dret a vot.

La sala del mig del Centre cultural Costa i Font, com és habitual, és la que està habilitada per votar. Hi ha vuit meses que permetran votar fins a les 8 del vespre..

Com és habitual Taradell.com a través d’aquesta pàgina web farà un seguiment de la jornada i us donarem constants dades de participació fins a les 8 del vespre quan es faci l’escrutini. A la sala gran de Can Costa també hi haurà una pantalla gegant per seguir la jornada electoral i els resultats a través de TV3.

eleccions-catalanes-20153

 

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments