Inici Actualitat Diumenge informarem detalladament de les eleccions 2015 al Parlament de Catalunya

Diumenge informarem detalladament de les eleccions 2015 al Parlament de Catalunya

0
COMPARTIR

Aquest diumenge 27 de setembre tots els catalans i catalanes estan cridats a les urnes amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya 2015. A Taradell tenen dret a vot un total de 4.817 persones, que venen del cens electoral dels residents al poble (4.749) i dels residents a l’estranger (68) que també poden votar. A tot Catalunya estan cridats a votar uns 5,5 milions de persones.

A Taradell el col·legi electoral estarà ubicat al Centre cultural Costa i Font i constarà de vuit meses. Obrirà les portes de les 9 del matí a les 8 del vespre. Com és habitual Taradell.com a través d’aquesta pàgina web farà un seguiment de la jornada i us donarem constants dades de participació fins a les 8 del vespre quan es faci l’escrutini.

En aquesta ocasió, tots els qui siguin presents a l’escrutini també podran seguir la jornada electoral catalana a través de TV3, ja que s’habilitarà una pantalla gegant a la sala gran de Can Costa. Taradell.com, com és habitual en les darreres eleccions, farà un seguiment detallat i us anirà informant durant tot el dia de l’ambient i la participació, i a partir de les vuit dels resultats.

Fa tres anys les eleccions catalanes van registrar la participació més elevada registrada a Taradell en unes eleccions al Parlament de Catalunya. Van superar el 80%, una mostra de la importància dels comicis. Es preveu que aquest diumenge la participació sigui superior. En les de 2010 i 2012 més del 50% de vots van ser per CiU. Aquesta vegada no serà així.

dades-participacio-eleccions-catalanes-1999-2012

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments