Inici Actualitat Junts pel Sí celebra una festa jove a Taradell com a final...

Junts pel Sí celebra una festa jove a Taradell com a final de campanya

0
COMPARTIR

cartell-final-campanya-junts-pel-si

L’equip de la candidatura de Junts pel Sí de Taradell organitza aquest divendres el final de la campanya electoral amb una festa jove. L’acte es realitzarà al Celler a partir d’1/4 de 12 de la nit i està obert a tothom.

Està previst que hi hagi un dj que punxarà diferents estils de música per acabar la campanya amb bon ambient abans de la jornada de reflexió del dissabte i les eleccions del 27 de setembre.

D’altra banda, es fan autocars per anar a l’acte final de campanya de Junts pel Sí a l’Avinguda Maria Cristina de Barcelona d’aquest divendres a les 8 del vespre. De moment, ja s’ha omplert un autocar. La sortida és a 2/4 de 6 de Taradell i només costa cinc euros. Es poden comprar els bitllets a Can Sellés i Can Vilaró fins dijous al matí.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments