Inici Actualitat Jordi Mora s’endú la prova d’obstacles Farinato Race de Castelldefels

Jordi Mora s’endú la prova d’obstacles Farinato Race de Castelldefels

0
COMPARTIR

jordi-mora-legion-race

El taradellenc Jordi Mora va guanyar aquest dissabte la Farinato Race, la prova d’obstacles de Castelldefels. Mora va haver de superar quasi sis quilòmetres plens de proves com córrer, saltar, arrossegar-se pel fang, superar bassals o suportar càrregues elèctriques.

El seu temps va ser de 30 minuts i 16 segons. En la mateixa prova també hi va participar el taradellenc Albert Presseguer que va ser 39è amb un temps de 45 minuts i 52 segons, i vuitè en la seva categoria d’edat.

Mentrestant, el diumenge va ser segon a la Legion Race, que es disputava a Vallirana, i amb un circuit de quatre quilòmetres.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments