Inici Actualitat El quartet de corda Qvixote Quartet actua dissabte a la capella Santa...

El quartet de corda Qvixote Quartet actua dissabte a la capella Santa Llúcia

0
COMPARTIR

qvixote-quartet-concertEls Amics de Santa Llúcia, conjuntament amb l’Ajuntament de Taradell, han programat per aquest dissabte a la nit un concert de Qvixote Quartet. Aquesta formació catalana està integrada per Daniel Cubero, Maria Sanz, Bernat Bofarull i Amat Santacana. En aquest cas s’interpretaran obres de Toldrà, Haydn i Mozart.

També s’incorporarà Miquel Ramos al clarinet per poder interpretar el quintet de Mozart. El concert començarà a les 10 de la nit i el preu d’entrada és de 10 euros. La venda d’entrades s’iniciarà mitja hora abans del concert i l’aforament és limitat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments