Inici Actualitat Centenars de taradellencs fan la Via Lliure a la Meridiana de Barcelona

Centenars de taradellencs fan la Via Lliure a la Meridiana de Barcelona

0
COMPARTIR

via-lliure-2015

Al final Taradell va omplir 13 autobusos aquest 11 de setembre per assistir a la Via Lliure de la Meridiana de Barcelona, la manifestació convocada per l’Assemblea Nacional de Catalunya. 12 eren de l’ANC Taradell i una altre del col·legi Les Pinediques. Juntament amb ells, centenars més ho van fer a través d’altres alternatives, majoritàriament amb el cotxe privat.

Al migdia era quan hi havia programada l’operació sortida dels autobusos de Taradell. La zona de la Coma del Reig va tornar a ser l’espai des d’on marxaven amb autobusos, no només d’Autocars Prat, sinó també que realitzen altres rutes.

Als trams 43 i 44 és on es podien veure més cares conegudes de veïns de Taradell. Tot i que la massificació era tan gran que costava, fins i tot, caminar pels trams de la Meridiana i tot va quedar col·lapsat d’un ambient d’il·lusió i alegria. Aquí teniu algunes imatges, sobretot, del moment de la sortida dels busos.

[shashin type=”albumphotos” id=”88″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments