Inici Actualitat Una columna taradellenca participa a la Marxa dels Vigatans 2015

Una columna taradellenca participa a la Marxa dels Vigatans 2015

0
COMPARTIR

marxa-vigatans-2015

Un any més, hi va haver representació taradellenca a la Marxa dels Vigatans. Quasi un centenar de taradellencs i taradellenques van participar dijous en aquest acte previ a l’11 de setembre representant la columna Francesc Sans Miquel i de Mont-rodon. Tots ells van fer a peu el trajecte fins a Vic.

marxa-vigatans-201523Després d’un berenar popular per als participants, el tret de sortida es va donar amb tres trabucades a la Plaça de les Eres. La comitiva va estar acompanyada pels gegants de Taradell.

Aquest any la Marxa dels Vigatans canviava de format i s’escurçava en durada. El final es va fer a la Plaça Major de Vic en lloc de la catedral. El format mantenia l’homenatge a tres persones (un infant, un nouvingut i l’homenatjat) i la crema del Decret de Nova Planta. Però, l’acte va ser més vistós sota la direcció d’Els Comediants i va durar una hora. Les columnes van entrar pels set carrers que entren a la Plaça Major.

marxa-vigatans-20152

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments