Inici Actualitat La UD Taradell debuta dissabte a la lliga 2015/16 rebent l’Avinyó

La UD Taradell debuta dissabte a la lliga 2015/16 rebent l’Avinyó

0
COMPARTIR

ud-taradell-partit-fm-20152La lliga de futbol comença aquest cap de setmana i la Unió Deportiva Taradell debutarà a Tercera Catalana jugant a la Roureda. El partit començarà a les 4 de la tarda i els taradellencs rebran l’Avinyó.

L’equip, entrenat per Jordi Freixas, encetarà la lliga davant d’un equip nou a la categoria. Els taradellencs són una incògnita, ja que han completat la pretemporada amb moltes baixes i jugadors de vacances. Han jugat tres partits amistosos amb un balanç de dues derrotes i un empat. Tot i això, l’equip ha començat a assimiliar les indicacions tàctiques del nou cos tècnic.

Per dissabte hi haurà tots els jugadors disponibles, excepte Oriol Sans que tè molèsties al menisc i serà baixa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments