Inici Actualitat La piscina de l’EAS Taradell obre aquest dimarts després de reparar els...

La piscina de l’EAS Taradell obre aquest dimarts després de reparar els problemes

0
COMPARTIR

piscina-coberta2Després d’estar tancada durant tot el mes d’agost, la piscina coberta de l’EAS Taradell torna a estar disponible a partir d’aquest dimarts 1 de setembre. D’aquesta manera els abonats ja en podran fer ús amb total normalitat de 7 del matí a 10 de la nit.

Recordem que la piscina va estar tancada durant tot el mes d’agost a causa d’uns problemes sorgits després de la seva inauguració i es va haver de canviar el canal de recollida d’aigües. Els problemes d’estructura provenien de treballs fets en la primera fase i en l’última i han estat costejats al 50% per l’Ajuntament a través del la compensació econòmicaque va deixar la primera empresa en abandonar l’obra i la UTE Ferrer-Cimelsa, responsable de l’última fase. Al mateix temps s’ha aprofitat per fer treballs de manteniment preventius que es realitzaran cada mes d’agost, però que no requeriran tancar la piscina.

Durant tot el mes d’agost els abonats van poder fer servir la piscina del Club Parc d’Esports. A partir d’aquest dimarts també comença la nova temporada amb una graella d’activitats amb més d’una seixantena de propostes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments