Inici Actualitat 68 partiticipants a la 1a cursa El Bandoler nocturn que guanya Jonathan...

68 partiticipants a la 1a cursa El Bandoler nocturn que guanya Jonathan Mora

0
COMPARTIR

cursa-bandoler-nocturn-2015

Amb un temps de 54 minuts i 32 segons Jonathan Mora es va imposar aquest dissabte a la nit a la primera cursa de muntanya El Bandoler nocturn, organitzada pel CET Enclusa i el Centre Excursionista Taradell. La prova forma part del primer circuit osonenc de curses de muntanya nocturnes.

Jonathan Mora
Jonathan Mora

En total hi va haver 68 participants que van haver de completar els quasi 12 quilòmetres de recorregut. La sortida i l’arribada tenien la Plaça de les Eres com a punt de reunió. Els participants, equipats amb un frontal, van poder gaudir dels entorns de Taradell en una magnífica nit de lluna plena. Així, van pujar fins al Castell d’en Boix, van passar pel costat de la casa de pagès Mansa i llavors va pujar fins al punt més alt de Taradell, l’Enclusa. El recorregut els portava per camins, corriols i pujades exigents en un circuit excel·lentment marcat perquè ningú es perdés. Pel camí els participants es trobaven amb alguna sorpresa, ja que els bandolers d’en Toca-sons els esperaven a trabucades.

cursa-bandoler-nocturn-20153
Marc Clapés

El podi final el van completar Francesc Freixer (55’18”) i Raül Rota i Dani Parés (58’01”) que van entrar amb el mateix temps. El primer taradellenc va ser Marc Clapés en cinquena posició (1h00’50”). Dos taradellencs més, Bernat Mora i Oriol Senmartí van arribar entre els deu primers.

En l’apartat femení la victòria va ser per Sílvia Segura (1h12’40”), seguida per Gemma Crous (1h17’56”) i Caroline Molins (1h39’34”). Aquí podeu consultar les classificacions.

cursa-bandoler-nocturn-20156

cursa-bandoler-nocturn-201510

cursa-bandoler-nocturn-20155

cursa-bandoler-nocturn-20157

cursa-bandoler-nocturn-20158

cursa-bandoler-nocturn-20159

cursa-bandoler-nocturn-20154

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments