Inici Actualitat Dissabte arriba la 1a edició del Bandoler nocturn

Dissabte arriba la 1a edició del Bandoler nocturn

0
COMPARTIR

cartell-1r-bandoler-nocturnÚltims dies per inscriure’s a la primera edició de la cursa de muntanya de Taradell, el Bandoler nocturn. La prova forma part de la Copa d’Osona de curses nocturnes i comptarà amb quasi 12 quilòmetres de recorregut.

Està organitzada pel CET Enclusa i les inscripcions es poden fer a través de la seva pàgina web. L’inici de la cursa serà a 2/4 de 10 de la nit amb sortida des de la Plaça de les Eres. Els participants passaran per llocs com el Castell d’en Boix, Mansa, l’Enclusa o les Cuines d’en Rocaguinarda. Els requisits necessaris són disposar d’assegurança i usar frontal.

En total hi ha 150 places disponibles i els preus oscil·len entre els 3 i els 10 euros, en funció de si s’és soci del CET i es té o no llicència (aquí pots llegir el reglament).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments