Inici Actualitat Junts pel Sí – Taradell convoca a tots els taradellencs a participar...

Junts pel Sí – Taradell convoca a tots els taradellencs a participar a la campanya

0
COMPARTIR

cartell-campanya-junts-pel-si-taradell

Els responsables de la campanya Junts pel Sí a Taradell han convocat per aquest dijous una reunió oberta a tots els taradellencs i taradellenques que es vulguin implicar en l’organització de la campanya electoral d’aquesta candidatura independentista.

A la reunió s’ hi ha convocat a les 150 persones de Taradell que els darrers dies s’han fet candidats de Junts pel Sí i s’hi convida a tothom que vulgui col·laborar i donar suport en l’organització de la campanya electoral a Taradell. La reunió es farà aquest dijous a les 9 del vespre a la sala del mig del Centre Cultural i servirà per plantejar la campanya, decidir accions i estratègies, i organitzar-se en les diferents comissions que en puguin sorgir. Aquest és l’enllaç a la seva pàgina de facebook.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments