Inici Actualitat El sopar de Festa Major 2015 omple can Costa i al pavelló...

El sopar de Festa Major 2015 omple can Costa i al pavelló continuen els concerts

0
COMPARTIR

sopar-festa-major-2015

La Festa Major 2015 de Taradell continua sense parar. Aquest divendres a la nit dues propostes van centrar l’interès. El Centre cultural Costa i Font es va tornar a omplir en la segona edició del sopar popular de festa major. Les taules rodones van ser les protagonistes a la sala gran amb un gran nombre de taradellencs que van poder degustar un sopar de categoria, servit pel Nou Montseny.

A la zona de vestíbul hi havia l’espai per als més petits, els fills dels qui eren al sopar, que també van poder menjar i disposaven d’una sèrie de jocs i monitors d’animació de Quiràlia. Tot seguit, el sopar va deixar pas a un ball de Festa Major i un concert de versions amb l’Orquestra Gerunda.

concert-ebri-knight-fm-taradell-2015Mentrestant, la zona del pavelló d’esports aglutina aquests dies als més joves. La proposta d’aquest divendres es va centrar en la música catalana dels Germà Negre i el folk animat dels Ebri Knight, presentant el seu últim disc ‘Foc’. A l’exeterior, a la carpa alternativa, tocava música reggae. Aquest dissabte serà el torn per als concerts de Tumbaos i Hora de Joglar. Serà l’última nit de Festa Jove a Taradell, però l’última de propostes nocturnes ja que dilluns arriba una de les novetats: l’Envelat de la Plaça de les Eres amb actuacions, concert de Boys Damm i discomòbil.

A la galeria d’imatges dedicada a la Festa Major 2015 podeu anar trobant fotos dels actes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments