Inici Actualitat Miquel del Roig enceta les nits de Festa Jove 2015 de Taradell

Miquel del Roig enceta les nits de Festa Jove 2015 de Taradell

0
COMPARTIR

concert-miquel-roig-fm-taradell-20152

El carismàtic i peculiar cantautor Miquel del Roig va donar el tret de sortida aquest dijous a la nit a la programació de la Festa Jove de Taradell, organitzada pel Consell de Joventut. Tot i que va costar arrencar, Miquel del Roig ràpidament es va posar el públic a la butxaca amb les seves adaptacions pròpies de cançons de festa major. A més, per primera vegada es va fer festa amb confetti.

concert-miquel-roig-fm-taradell-2015El concert, com tota la resta de propostes nocturnes, va tenir lloc al pavelló municipal El Pujoló on s’ha canviat la orientació de l’escenari. En total s’han programat tres nits musicals. Aquest divendres a partir de les 12 de la nit hi haurà el concert de la formació de Banyoles Germà Negre i dels Ebri Knight, la formació del Maresme amb tocs tradicionals i de folk, que presentarà el seu tercer disc ‘Foc’ que han editat aquest 2015. Més tard punxarà Javi’s DJ. La carpa alternativa estarà dedicada a la música reggae.

Dissabte serà l’últim dia de concerts al pavelló amb els osonencs Tumbaos i la seva rumba i el concert de l’Hora de Joglar , que presentaran el seu no disc ‘Gira el temps’. Acabarà DJ Jole. També hi haurà carpa alternativa amb DJ Black Sky i DJ Muchnik. A banda de propostes musicals, el Consell de Joventut organitza aquest divendres a les 6 de la tarda Gimcana gitana.

Podeu anar veient imatges de la Festa Major 2015 a la nostra galeria de fotos.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments