Inici Opinió Taradell, vila eixuta

Taradell, vila eixuta

0
COMPARTIR

opinio Lluís granEn ple mes d’agost, i quan s’apropa la festa major de Taradell i la d’en Toca-sons que l’acompanya, em permeto l’atreviment de posar un títol cridaner a la meva aportació d’avui en aquest punt d’informació local.

De fons, l’aigua d’un espai que s’ha tancat pocs mesos després d’obrir-la per, com deien en aquesta mateixa publicació, “fer tasques de reparació de la piscina coberta que han sorgit amb la seva posada en marxa.”. Una manera molt polida d’indicar que l’Espai d’Aigua de Taradell, abans piscina, pateix un malefici notable. D’aquí el títol de l’apunt.

Un malefici que s’allarga a tots els espais que es veuen afectats per l’EAS, tal i com podem veure en maridar el fet que “els abonats de l’EAS podran usar durant el mes d’agost la piscina del Club Parc d’Esports, gràcies a un acord que els permetrà fer-la servir gratuïtament ensenyant el carnet de l’EAS” amb la notícia, publicada uns dies després, però encara abans de l’ús de la mateixa pels abonats suara esmentats, de la caiguda d’un dels pins més grossos de la piscina del Parc d’Esports perquè, diu la nota, “la zona estés molt tova ja fos pel reg o la pluja, i el contrapès del pi juntament amb el fet de tenir poca arrel hi hagin contribuït.”

Jo, malgrat aquesta informació, o aquella que corria fa temps sobre el desplaçament de l’àrea de la piscina del Parc d’Esports per filtracions d’aigua en el terreny circumdant, sóc massa desconfiat i crec que és un avís de la maledicció de la, antany piscina, i ara Espai d’Aigua i Salut, que van inaugurar al març d’enguany i que, esperem, deixi de fer aigües ben aviat per a millor gaudi i solaç de la gent de Taradell que l’utilitzi.

Igualment, esperem que la maledicció no s’estengui al Tint, l’anunci de la possible compra del qual es va fer també abans de les municipals del 2015 o, Déu me’n guard, sobre el Molt Honorable President i aquest aplec pel sí que ens ha de portar a la independència en menys temps del que triga en fer aigües l’EAS de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments