Inici Actualitat El CP Taradell començarà la lliga el 19 de setembre contra el...

El CP Taradell començarà la lliga el 19 de setembre contra el Capellades

0
COMPARTIR

cp-taradell-sant-just-2015

El Club Patí Taradell de la Primera nacional catalana encetarà la lliga 2015/16 jugant com a local al pavelló d’esports El Pujoló. L’equip, que aquest any estarà entrenat per Pep Rifà, rebrà la visita del Capellades.

La categoria estarà integrada pels següents equips: Congrés, Folgueroles, Sant Just, Olot B, Ripoll, Palafrugell, Alpicat, Masquefa, Caldes GEiEG, Roda, Tona, Noia i Cambrils. La lliga es tancarà el 21 de maig i els taradellencs rebran la visita del Masquefa.

Cal destacar que aquest any per primera vegada es disputarà la Copa Lliga Nacional catalana amb la presència dels vuit primers classificats a la lliga. A banda també hi haurà la Copa Generalitat i la Supercopa, competició que va guanyar el CP Taradell la temporada passada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments