Inici Actualitat Ple d’agost de l’Ajuntament de Taradell abans de vacances

Ple d’agost de l’Ajuntament de Taradell abans de vacances

1
COMPARTIR

ajuntamentAquest dijous 30 de juliol s’ha convocat una sessió ordinària del ple municipal a l’Ajuntament de Taradell. Serà l’última abans de les vacances del mes d’agost. La sessió començarà a les 20:30h i com sempre es podrà seguir en directe per Ràdio Taradell. L’ordre del dia és el següent:

1.- Aprovació de les actes de les sessions anteriors.

2.- Donar compte dels acords del es Juntes de Govern Local.

3.- Donar compte dels Decrets de l’alcaldia.

4.- Designació de les festes locals de l’any 2016.

 

5.- Precs i preguntes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Alfons Jiménez
Alfons Jiménez
29 juliol 2015 13:01

Espero que en aquest Ple es donin totes les explicacions, sobre perquè l’EAS té problemes estructurals passats 4 mesos des de la seva inauguració, qui i què n’és el responsable, quan fa que se sap, quin serà el cost, qui n’assumirà el cost de la reparació i el cost de l’entrada dels abonats a l’EAS a la piscina del Poliesportiu, quan temps trigaran a reparar-ho, és un cas puntual o se sap que ens trobarem amb més “sorpreses” que no siguin el normal manteniment, …

Quan diem que volem transparència, estem parlant d’això.