Inici Actualitat Jordi Mora tercer a la prova d’obstacles de la Legion Race de...

Jordi Mora tercer a la prova d’obstacles de la Legion Race de Cervelló

0
COMPARTIR

jordi-mora-legion-race

El taradellenc Jordi Mora va aconseguirt la tercera posició aquest cap de setmana a la segona edició de la Battle Legion Race de Cervelló. Es tracta d’unes proves molt físiques i plenes d’obstacles on els participants han de completar un circuit amb el menys temps possible, superant parets o transportant bidons.

L’habilitat i la força també són requisits indispensables. A Cervelló Jordi Mora es va quedar a la porta de la final en perdre en semifinals contra Daniel Marín, que va ser el vencedor de la prova. El circuit comptava amb 800 metres plens de proves a superar al camp municpal de Cervelló. El millor temps de Mora va ser 5 minuts i 36 segons. Cal destacar que a inicis de juliol a Cerdanyola en una altra prova contrarellotge d’obstacles va quedar en segona posició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments