Inici Actualitat Obertes les inscripcions per la 1a cursa del Bandoler nocturn

Obertes les inscripcions per la 1a cursa del Bandoler nocturn

0
COMPARTIR

cartell-1r-bandoler-nocturnJa es pot formalitzar la inscripció per la primera edició del Bandoler nocturn, la cursa de muntanya de Taradell que forma part de la Copa d’Osona de curses nocturnes. La prova, organitzada pel CET Enclusa, es disputarà el dissabte 29 d’agost a partir de 2/4 de 10 de la nit amb sortida des de la Plaça de les Eres.

El recorregut té 12 quilòmetres passant per llocs com el Castell d’en Boix, Mansa, l’Enclusa o les Cuines d’en Rocaguinarda. Els requisits necessaris són disposar d’assegurança i usar frontal.

En total hi ha 150 places disponibles i els preus oscil·len entre els 3 i els 10 euros, en funció de si s’és soci del CET i es té o no llicència (aquí pots llegir el reglament).

Fins ara dins la Copa Osona s’han disputat les curses de Santa Cecílica de Voltregà, Torelló i Roda de Ter d’un total de cinc proves.

Aquest dimecres una trentena de persones van participar en l’entrenament oficial per la cursa per veure una mica el circuit i començar a generar expectació.

entrenament-bandoler-nocturn

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments