Inici Actualitat Dilluns es fa una xerrada per esvair dubtes sobre la independència

Dilluns es fa una xerrada per esvair dubtes sobre la independència

0
COMPARTIR

cartell-27juliol-independenciaL’ANC Taradell, juntament amb l’Associació de Jubilats, Som Dones i el Consell de Joventut de Taradell, ha organitzat la primera xerrada per parlar de la independència de Catalunya i respondre qüestions i dubtes que poden tenir els catalans. Serà aquest dilluns 27 de juliol.

La xerrada, sota el títol “Preguntes i respostes sobre la independència’, tindrà lloc al Centre cultural Costa i Font a 2/4 de 9 del vespre. Anirà a càrrec de Ricard Garreta, cofundador i patró de la Fundació Catalunya Estat, i també comptarà amb el president d’aquest organisme, Albert Codines. L’acte està obert a tothom.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments