Inici Actualitat Els taradellencs que participen a l’Olla de Núria deixen el pavelló ben...

Els taradellencs que participen a l’Olla de Núria deixen el pavelló ben alt

0
COMPARTIR

albert-pujol-olla-nuria-20152

Diversos taradellencs van participar aquest diumenge al matí a la popular Olla de Núria, que complia la novena edició. Els més destacats, els que formen part de l’equip CET Enclusa, van tenir una gran actuació. Hi van prendre part Albert Pujol, Marc Clapés, Alfons Morcillo, Cristian Torres. A nivell individual també hi participaven altres taradellencs com Eduard Aguilera, Joan Casanovas, Marc Illamola i Pau Roquer.

albert-pujol-olla-nuria-2015Albert Pujol va aconseguir una gran i meritòria cinquena posició (l’any passat havia estat 11è), millorant en 4 minuts la seva millor marca. Va trigar 2 hores i 31 minuts i 15 segons en superar els 21 quilòmetres de recorregut. El triomf va ser per Marc Pinsach (2h 20m 24s), que ja ha guanyat la prova quatre vegades, amb només 18 segons d’avantatge respecte al madrileny Antonio Alcalde.

Marc Clapés també va baixar de les tres hores i va acabar en la posició 32, amb un temps de 2 hores 51 minuts i 48 segons. Poc després va arribar l’Alfons Morcillo que va ser 45è amb un temps de 2 hores 57 minuts i 47 segons. I just després Cristian Torres que va aturar el cronòmetre en 3 hores 7 minuts i 13 segons en la posició 67.

La resta de Taradell van ser Pau Roquer 137è (3h 25m 46s), Joan Casanovas 234è (3h 44m 2os), Eduard Aguilera 429è (4h 29m 54s) i Marc Illamola 497è (4h 52m 45s).

marc-clapes-olla-nuria-2015La Clàssica Olla és una cursa autosuficient on els participants no tenen avituallaments fins a l’arribada. Els participants havien de completar 21,5 quilòmetres de recorregut amb un desnivell positiu de quasi 2.000 metres amb sortida i arribada al santuari de Núria. Hi participaven uns 700 atletes i un dels moments més especials és quan els participants coronen el cim del Puigmal, després de la primera gran pujda vertical, on hi ha molts aficionats animant al més estil Tour de França.

marc-clapes-olla-nuria-20152

alfons-morcillo-olla-nuria-20152

cristian-torres-olla-nuria-20152

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments