Inici Actualitat Un foc a Mont-rodon crema 7.000 metres quadrats de vegetació de marges

Un foc a Mont-rodon crema 7.000 metres quadrats de vegetació de marges

0
COMPARTIR

foc-marge-montrodon-2015

L’alarma va saltar aquest divendres a la tarda al barri de Mont-rodon quan a les 6 de la tarda es va rebre un avís per foc a la zona. Segons els Bombers de la Generalitat de Catalunya, el petit incendi es va produir en uns marges del barri. Concretament a la zona de la Verneda, just al costat del camp d’aeromodelisme.

Dues dotacions dels bombers i una dels Mossos d’Esquadra, la policial local, agents rurals i membres de les ADF Portal Les Guilleries van intervenir durant una hora, aproximadament, per extingir el foc. L’incendi només va afectar vegetació de marges. La causa podria haver estat una guspira d’un tractro que desbrossava el marge del camp, en contactar amb una pedra.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments