Inici Actualitat Molt bona acollida a Taradell del concert de les Tietes Queques

Molt bona acollida a Taradell del concert de les Tietes Queques

0
COMPARTIR

tietes-queques-taradell

Les propostes dels juliols a la fresca van tenir un nou episodi aquest dissabte a la nit a la Plaça de Taradell. La formació Tietes Queques va demostrar que al poble hi ha ganes de gaudir de l’estiu a l’aire lliure. Al 2013 ja s’havia programat un concert, però la pluja va espatllar l’actuació que es va acabar suspenent. Aquest dissabte amb cançons dels anys 80 i 90 entre 300 i 400 persones es van acostar a la Plaça per gaudir de les interpretacions del grup osonenc.

Hi havia molt gent i de moltes edats, ja que els més grans podien seure en una de les 140 cadires que hi havia disposades a la plaça. El concert va durar una hora i mitja amb molt bon ambient i cançons que tothom coneixia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments