Inici Actualitat 80 persones donen sang a la jornada solidària de Taradell

80 persones donen sang a la jornada solidària de Taradell

0
COMPARTIR

donacio-sang-2015

La jornada solidària de donació de sang que es va fer aquest dilluns a Taradell va deixar un balanç de 80 donacions. Durant tota la tarda el Centre cultural Costa i Font va tenir les portes obertes per tothom qui vulgués fer un acció altruista.

D’aquests 80 donants, cal destacar que vuit d’ells ho van fer per primera vegada. També hi va haver quatre oferiments que, per diferents motius, no van poder donar sang. Al mateix temps, a aquells que anaven a donar sang se’ls explicava que tenien l’opció de fer-se donants de plasma i deu persones van oferir-se donant les seves dades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments