Inici Actualitat Per tercer any una usuària de la Biblioteca de Taradell guanya bitllets...

Per tercer any una usuària de la Biblioteca de Taradell guanya bitllets d’interrail de la campanya ‘No perdis el tren’

0
COMPARTIR

premi-no-perdis-tren-biblioteca-2015

La taradellenca Sílvia Pou ha guanyat dos bitllets de tren d’Interrail de la campanya ‘No perdis el tren’. Aquesta iniciativa que fa tres anys que es fa ha vist com en les tres edicions algun taradellenc s’enduia un premi.

Es tracta d’una iniciativa de les biblioteques del projecte Turisme Informació, entre elles la de Taradell, amb participació de la Diputació de Barcelona i Renfe, que ofeeix la possibilitat que els usuaris de les biblioteques guanyin bitllets InterRail. L’únic requisit per entrar al sorteig és agafar una guia o revista de viatges en préstec i omplir una butlleta i entrar en el sorteig de 5 bitllets Interrail de 2a classe per a dues persones. Enguany han participat 1.000 usuaris. En aquest cas la Sílvia ha guanyat dos bitllets interrail Global Pass Flexi de 10 a 22 dies.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments