Inici Actualitat Guanya el Sí a Taradell en la consulta de l’Assemblea sobre el...

Guanya el Sí a Taradell en la consulta de l’Assemblea sobre el 27S

0
COMPARTIR
anc votacio taradell
Foto: @nosequin

De forma quasi unànime els socis de l’ANC Taradell s’han postulat a favor que l’Assemblea Nacional Catalana busqui complicitats amb altres entitats i forces polítiques per impulsar una proposta electoral de cara a les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre.

En la votació habilitada al Centre cultural Costa i Font entre divendres a la tarda i dissabte al matí el Sí ha obtingut 42 vots, mentre que el No només n’ha obtingut 1. No hi ha hagut cap vot nul ni blanc. A la comarca d’Osona i el Ripollès aquest cap de setmana hi havia sis punts de votació. A tot Catalunya estàven cridats a votar 34.768 socis per decidir quina ha de ser la posició i la línia a seguir que ha d’adoptar l’Assemblea.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments