Inici Actualitat Taradell acollirà dilluns una nova donació solidària de sang

Taradell acollirà dilluns una nova donació solidària de sang

0
COMPARTIR

donació-sangDurant tota la tarda del proper dilluns 6 de juliol es farà a Taradell una donació solidària de sang. Des de 2/4 de 5 de la tarda i fins a les 10 de la nit el Centre cultural Costa i Font serà la seu on es podran fer les donacions de sang.

Per aconseguir el màxim de donants hi haurà activitats programades com actuacions, sorteigs de regals, un espai infantil i altres activitats. Per ser donant de sang només cal tenir més de 18 anys i pesar més de 50 quilograms. Per donar suport a l’esdeveniment hi haurà una etiqueta per a les xarxes socials (#MSangTaradell).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments