Inici Actualitat Es podrà anar de Taradell a Barcelona amb un sol tiquet de...

Es podrà anar de Taradell a Barcelona amb un sol tiquet de transport públic

0
COMPARTIR

autocars-prat

Avui s’ha fet públic que Taradell s’integra a partir de l’1 de juliol al sistema tarifari integrat de títols de transport públic de l’ATM Barcelona. Això vol dir que comprant un sol tiquet d’autobús a Taradell es podrà viatjar fins a Barcelona, sense haver d’anar comprant més tiquets i usant bus o tren.

La integració es produeix gràcies a la incorporació de l’operador, Autocars Prat, que per limitacions tècniques no s’hi havia pogut incorporar a començaments d’any, quan s’havia fet la integració amb la gran majoria de municipis d’Osona. Aquest sistema també beneficia als usuaris de Santa Eugènia de Berga.

Pel que fa als títols de transport (tiquets), per anar de Taradell a Barcelona i al revés s’ha de comprar un títol per a sis zones. Els bitllets senzills i els títols multiviatge no integrats de l’operador continuaran sent vàlids.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments