Inici Actualitat Es confirma que Jordi Freixas és el nou entrenador de la U.D....

Es confirma que Jordi Freixas és el nou entrenador de la U.D. Taradell

0
COMPARTIR
jordi-freixas
Jordi Tubau, Jordi Peipoch i Jordi Freixas

Un copa acabada la temporada, la Unió Deportiva Taradell ha confirmat el nom del nou entrenador del primer equip del club. Es tracta d’un taradellenc, Jordi Freixas, més conegut per “Mero”, que agafa les regnes de l’equip i tindrà com a entrenadors assistents a Jordi Tubau i un home de la casa Jordi Peipoch.

Freixas coneix bé el club, ja que s’hi va formar futbolísticament abans de fitxar de ben jove per l’Espanyol. També ha jugat diversos anys al primer equip en l’època de Regional Preferent. Com a tècnic ha passat pels primers equips del Seva i el Gurb i pel futbol base del Taradell i del Manlleu.

Des de fa dies ja està treballant per tancar la plantilla. De fet, ha parlat amb tots els jugadors que van acabar la temporada i el gruix d’ells continuaran. També s’han tancat dos fitxatges, que es donaran a conèixer en les properes setmanes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments