Inici Actualitat La taradellenca Laia Baulenas apareix aquest dimecres al programa Divendres

La taradellenca Laia Baulenas apareix aquest dimecres al programa Divendres

0
COMPARTIR

festival cancerEl programa Divendres de TV3 tornarà a tenir accent taradellenc. Aquest dimecres a la tarda està previst que hi aparegui la jove taradellenca Laia Baulenas. Hi participarà com a maga Game. La jove de 12 anys que es dedica amb molt d’èxit al món de la màgia hi farà una actuació en directe.

Aquesta setmana el programa està dedicat al municipi de S’Agaró. El que no sabem és si farà els seus números de màgia des del muncipi del Baix Empordà o des del plató de TV3. Recordem que fa pocs dies va participar a inicis de juny en la Fira de la Màgia de Torroella de Montgrí.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments