Inici Actualitat La Penya Barcelonista Taradell celebra 25 anys amb una taula rodona amb...

La Penya Barcelonista Taradell celebra 25 anys amb una taula rodona amb representants blaugrana

0
COMPARTIR

Xerrada-25-anys-Penya-Barcelonista-2015

La sala del mig del Centre cultural Costa i Font va acollir aquest divendres al vespre la taula rodona organitzada amb motiu de la celebració dels 25 anys de la Penya Barcelonista Taradell. Hi va participar l’exjugador Joan Torrent i representants de dues candidatures a presidir el FC Barcelona. D’una banda, el candidat Agustí Benedito i, de l’altra, Ramon Planas, segon a la candidatura  “Som Gent Normal”. Aquest últim va substituir a Jordi Farré que per motius d’agenda no va poder ser-hi.

Xerrada-25-anys-Penya-Barcelonista-20152Joan Torrent, que va ser jugador blaugrana del 1959 al 1968, va tenir un moment de record a la figura de Joan Segarra, excapità de l’equip blaugrana. La resta de convidats van reconèixer que el FC Blaugrana està vivint els anys més daurats. “Estem vivint uns anys únics que superen entrenadors perquè els jugadors són capaços de fer qualsevol cosa”, va assegurar Benedito. Ramon Planas va dir que “vivim una història impressionant i un moment espectacular”.

Sobre la data de les eleccions del proper 18 de juliol, els dos van ser molt crítics, ja que no és en dia de partit i en ple estiu. Benedito va dir que “sembla clar que han buscat una data que més els convé” i Planas va afirmar que “serà complicat que hi hagi una bona participació”. En prinicipi, hi podria haver fins a sis candidats.

A mig col·loqui es van lliurar els premis del Concurs de dibuix que s’ha fet entre els alumnes de 1r a 6è de Primària del municipi.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments