Inici Actualitat Al maig es manté la tònica descendent de l’atur a Taradell

Al maig es manté la tònica descendent de l’atur a Taradell

0
COMPARTIR

aturEn total hi ha 353 taradellencs i taradellenques sense feina, segons el departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. Les dades del mes de maig continuen amb el descens de l’atur a Taradell. S’ha baixat en 11 persones respecte al mes d’abril, quan la xifra total era de 364 persones. Si ho comparem respecte al mes de maig de 2014, la xifra encara és més favorable, ja que llavors eren 400 els taradellencs sense feina. I al 2013 n’hi havia 454.

A nivell osonenc, el maig registra 10.521 persones en situació d’atur, 332 persones menys que al mes d’abril. Fa un any n’hi havia 13.442 sense feina a la comarca d’Osona.

 

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments