Inici Actualitat A mitjans de juny estrenem nova secció d’humor gràfic

A mitjans de juny estrenem nova secció d’humor gràfic

0
COMPARTIR

personatge-humor

A partir d’aquest proper mes de juny tindrem una nova secció a la web. Es tracta d’un apartat d’humor gràfic, que serà mensual. És a dir, cada mes hi haurà una il·lustració humorística centrada en l’actualitat o en temes que generi el poble. Totes les tires les podreu trobar emmagatzamades a l’apartat ‘Humor’.

La iniciativa arriba gràcies a la col·laboració de l’il·lustrador Guillem Gonzalo, veí de Taradell, i responsable del blog La Crua Realitat. La secció tindrà el protagonista que podeu veure en aquesta imatge. Es tracta d’un peculiar burro taradellenc, molt independentista, però una mica massa arrauxat.

L’únic que li falta al nostre personatge és un nom. Per això, a partir d’avui i durant els pròxims dies fins Sant Joan obrim una enquesta a la web perquè sigueu vosaltres els que escolliu quin és el nom que ha de tenir, votant el que més us agradi. Proposem els següents noms, relacionats amb Taradell:

– Genís (en referència a un dels patrons del poble)

– Sebastià (l’altre patró)

– Perot (relacionat amb Perot Rocaguinarda)

– Boix (fent referència al castell de Taradell)

– Trabuc (pel tarannà bandoler del nostre personatge)

– Ató (recordant que el primer senyor del terme va ser Ató de Taradell)

La primera tira humorística la publicarem coincidint amb Sant Joan, el 24 de juny. Esperem que us agradi!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments