Inici Actualitat El CP Taradell tanca la lliga perdent amb el Palafrugell i un...

El CP Taradell tanca la lliga perdent amb el Palafrugell i un mal arbitratge

0
COMPARTIR

recurs-cp-taradell-2015El Club Patí Taradell va perdre aquest divendres al vespre davant del Palafrugell, el segon classificat, en l’últim partit de la lliga a la Primera nacional catalana. El resultat final va ser de 2 a 5 en un matx marcat pel mal arbitratge.

El primer temps va ser molt igualat, però amb domini en el marcador del Taradell que va marxar al descans amb avantatge de 2 a 1. Van marcar Marçal Casevall i Nuri, de penal. A la segona part, però, tot va canviar. El Palafrugell va empatar a 2 i a partir d’aquí l’arbitratge va marcar el desenvolupament del joc i va treure de polleguera al Taradell. Va ensenyar fins a vuit targetes blaves i dues de vermelles i va condicionar totalment el partit. El Palafrugell ho va aprofitar per endur-se la victòria per 2 a 5, tot i que el Taradell no va ser inferior en cap moment.

Un cop tancada la lliga, s’ha confirmat que Climent Muñoz no continuarà com a entrenador. El substituirà Pep Rifà. També estan confirmades les baixes de David Montero, Gerard Castellà i Dani Alonso. Un dels primers fitxatges és el retorn de Marc Soler.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments