Inici Actualitat Les Nits musicals de Santa Llúcia es tanquen amb un concert pintat

Les Nits musicals de Santa Llúcia es tanquen amb un concert pintat

0
COMPARTIR

cartell-concert-reblatDiumenge s’interpretarà l’últim concert de la 2a edició de les Nits musicals de Santa Llúcia. I ho farà amb un concert a la carpa de Can Costa i Font i el protagonisme del grup Rebla’t, que ja va actuar en la primera edició. En aquest cas, el programa es centrarà en Vivaldi i Piazzola que sota el títol “Quatre Estacions” oferirà una visió eclèctica des del punt de vista dels dos compositors.

La peculiaritat d’aquest concert és que durant el mateix hi haurà diversos pintors que intentaran posar pintura a la música. El concert començarà a les 6 de la tarda i l’entrada té un preu de 10 euros.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments