Inici Actualitat Ràdio Taradell porta Els Pets en concert dissabte a Taradell

Ràdio Taradell porta Els Pets en concert dissabte a Taradell

0
COMPARTIR

els-petsEls Pets actuaran aquest dissabte a la nit a Taradell, dins dels actes de celebració del 32è aniversari de Ràdio Taradell. Les entrades ja estan a la venda. El concert començarà a 2/4 de 12 de la nit.

Les entrades es poden comprar per 12 euros amb la targeta client de Bon Preu i Esclat als establiments Bon Preu de Taradell, l’Esclat de Malla, el Bon Preu del carrer Arquebisbe Alemany de Vic, l’Esclat del polígon Mas Beuló de Vic i l’Esclat de Manlleu. També es poden adquirir anticipadament per 12 euros al Cafè de Can Costa. El mateix dia del concert es podran comprar a taquilla per 15 euros.

El concert forma part de la gira Els Pets 3.0 per commemorar el trentè aniversari de la formació de Constantí.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments