Inici Actualitat Can Costa ofereix una exposició de les amigues de les manualitats

Can Costa ofereix una exposició de les amigues de les manualitats

2
COMPARTIR

expo-amigues-manualitats

expo-amigues-manualitats2Fins el proper 1 de juny es pot visitar al vestíbul del Centre cultural Costa i Font una mostra de les creacions que ha realitzat el grup ‘Amigues de les manualitats’. L’exposició mostra una gran quantitat de creacions tant pictòriques, com de manualitats per decorar molts objectes d’ornamentació o d’ús diari.

Les creacions han estat fetes per Montserrat Ariza, Rosa Casals, Imma Codina, Maria Rosa Manzanares, Mercè Rovira, Teresa Viladomiu i Irene Peipoch. L’exposició es pot veure cada dia, excepte el dimarts, de 6 a 9 del vespre.

expo-amigues-manualitats3

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Sílvia
Sílvia
25 maig 2015 22:41

He quedat meravellada!!!!!
M’agradaria molt rebre informació sobre vosaltres??

Francesc
Francesc
23 maig 2015 20:17

Molt interessant. Quines manetes que teniu…