Inici Actualitat Les Nits musicals de Santa Llúcia proposen diumenge un concert de Bach

Les Nits musicals de Santa Llúcia proposen diumenge un concert de Bach

0
COMPARTIR

cartell-concert-bachLa capella de Santa Llúcia acollirà aquest diumenge a les 6 de la tarda el quart i penúltim concert del cicle. La proposta comptarà amb la interpretació de tres peces de Bach que anirà a càrrec de tres músics, Jean Batiste Texier i Jordi Claret al violoncel, i Raúl Garcia al violí.

Com que l’aforament és molt limitat es faran dues sessions. Una a les 6 de la tarda i l’altra a 2/4 de 8 del vespre. Aquest és el primer concert de suites, sonates i partites que els Amics de Santa Llúcia ofereixen. Les entrades per al concert es poden adquirir de forma anticipada al Xocolatar de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments